[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: درباره انجمن اخبار و رویدادها مقاله ها ثبت نام تماس با ما جستجو ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره انجمن ::
اخبار رویدادها::
آیین نامه ها::
خبرنامه انجمن علمی محاسبات بیمه و مالی ایران::
اخبار علمی::
عضویت::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
برقراری ارتباط::
منابع مطالعاتی::
دومین کنفرانس بیم‌سنجی ایران::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: انتشار نوزدهمین شمارۀ خبرنامۀ انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران
:: انتشار هجدهمین شمارۀ خبرنامۀ انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران
:: انتشار هفدهمین شمارۀ خبرنامه انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران
:: برنامۀ زمانبندی دومین کنفرانس بیمسنجی ایران
:: اطلاعیۀ برگزاری دومین کنفرانس بیم‌سنجی ایران
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
..
:: اخبار خبرگزاری ها: وضعیت صندوق های بازنشستگی وخیم است ::
 | تاریخ ارسال: 1396/10/13 | 
وضعیت صندوق های بازنشستگی وخیم است؛ دولت آماده باشد/در تعریف بحران تجدید نظر کنیم.

 
ایلنا
کد خبر:  574330   




«حسن صادقی» رئیس اتحادیه پیش کسوتان جامعه کارگری در گفت‌وگو با ایلنا، اظهار داشت: دولت باید آماده مقابله با بحران های اجتماعی ناشی از وضعیت وخیم صندوق­‌های بیمه‌‌ای باشد.

وی که در جمع نمایندگان تشکلات کارگری منطقه رباط کریم سخن می­گفت افزود: در حالیکه بودجه سازمان تأمین اجتماعی 30% کسری دارد و منابع آن پاسخگوی حقوق مستمری بگیران نیست طبیعی است که پرداخت حقوق ابتدا با تأخیر و در آینده با احتمال عدم پرداخت روبرو شود.

به گفته صادقی این در حالی است که طلب کاران طرف قرار داد در طول سال 96 تقریباً وجهی را دریافت نکرده اند. «اگر این نقطه بحران نیست پس باید در تعریف بحران تجدید نظر کنیم.»

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری افزود: مدتهاست که ما در اتحادیه پیشکسوتان مربوط در هر منابستی به وخامت مالی سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرده و ضرورت تصمیمات آنی و عاجل را برای سازمان درخواست کرده‌ایم اما کمترین توجهی چه از ناحیه مدیران سازمان و چه از ناحیه مجلس و دولت به آن نشد.

صادقی تصریح می کند که مدینه فاضله نشان دادن وضعیت سازمان از ناحیه مدیران عامل مختلف به این موضوع دامن زده است.

صادقی با بیان اینکه از سال 83 رشد منفی در سازمان شروع شد و سال گذشته و امسال سازمان عملاً وارد حوزه خطرناکی برای تأمین مالی تعهدات خود شد، گفت: تجمیع بدهی های بانکی و سودهای وحشتناک از یک طرف و فروش دارائی‌ها از طرف دیگر، سازمان را در سراشیبی سقوط قرار داده و اگر جلو رشد هزینه ها از یک‌طرف و تأمین منابع از ناحیه وصول مطالبات از دولت و کارفرمایان و سایرین هرچه سریعتر محقق نشود روند حرکت فعلی، سازمان را به نقطه بی بازگشت تبدیل می کند.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تاکید دارد که این بحرانی است که حکومت را درگیر می‌کند مشکلی که طبیعت آن گرفتار کردن اقشار ضعیفی از جامعه می باشد که با اندک حقوق مستمری همین الان هم به سختی به زندگی خود ادامه میدهند.

وی گفت: این صحبت‌های هشداری است به تمام کسانی که بودجه 97 را بدون توجه به واقعیات جامعه می نویسند، در حالیکه باید با منقبض کردن سایر هزینه های جاری کشور که تا کنون هیچ ثمری هم برای جامعه در 39 سال اخیر نداشته است آن را به حوزه تأمین اجتماعی متصل کنند و منابع کاهش هزینه پرداخت یارانه ها را نیز به حساب سازمان تأمین اجتماعی واریز کنند تا سازمان بتواند به حیات خود ادامه دهد.

صادقی افزود: متأسفانه شاهدیم که تقریباً هیچ پرداختی برای سازمان در لایحه بودجه 97 تضمین نشده است و این نشان از بی تفاوتی سازمان برنامه و بودجه دارد. دولت باید بداند مستمری بگیران سازمان و همه بیمه شدگان تأمین اجتماعی، او را مخاطب اصلی خود می‌دانند و در این رابطه ابتدا دولت را مقصر میدانند.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری اظهار امیدواری می‌کند که با حساسیتی که اخیراً از ناحیه نمایندگان در مورد تأمین اجتماعی شکل گرفته در بررسی لایحه دولت تغییراتی صورت گیرد که سهم سازمان برابر تعهدات دولت و قانون برنامه ششم توسعه لحاظ شود.

صادقی اضافه کرد: ما تکرار می­‌کنیم جامعه کارگری در صورت وخیم شدن وضعیت معیشتی خود سکوت را خواهد شکست و این تعهدی است که دولت و مجلس باید نسبت به آن  با مسئولیت پذیری برخورد کنند.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید در نگاه خود به صاحبان ثروتی که به یمن سیاستهای اقتصادی دولتها به ثروت های بادآورده دسترسی پیدا کرده اند تغییر ایجاد کند، گفت: وقتی نسبت 86 به یک را در خصوص نسبت میزان درآمد دهک اول و دهم از زبان مشاور اقتصادی رئیس جمهور می شنویم احساس ما این است که بی عدالتی  بی‌داد می‌کند.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با بیان اینکه امروز گروه عظیمی از کارگران شاغل و بازنشسته در تله فقر گرفتار شده اند و روز به روز وضعیت بدتری را تجربه می کنند، افزود: نظام باز توزیع درآمد که ابزار دولت و مجلس برای کاهش شکاف طبقاتی است به این دلیل که باور این دو رُکن حکومتی این چنین نیست به فاصله این شکاف دامن می زند. لذا فقر هر روز گروه های بیشتری را به سمت خود دعوت میکند.

 وی گفت: سیستم مالیات باید درآمدهای بادآورده ای که یک شبه خلق می‌شوند را هدف بگیرد و اجازه ندهد که گروهی بدون کار و تلاش صاحب درآمدهای میلیاردی شوند. بنظر می‌رسد داستان بسیار ساده است.

وی افزود: خطاب من به وزیرکار و رئیس جمهور است که مشکل با تغییر مدیرعامل سازمان نه تنها کم و حل نمی­‌شود بلکه بغرنج‌­تر می­شود لذا به جای تمرکز روی اعمال قدرت برای تغییر مدیرعامل، تمرکز خود را به چگونه پرداخت کردن مطالبات سازمان تأمین اجتماعی معطوف بدارید.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 1758 بار   |   دفعات چاپ: 394 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران actuarial society of iran

  اطلاعات تماس
نشانی پستی:
تهران، اوین، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم ریاضی، گروه آمار
صندوق پستی:  1983969411
تلفن: 22419430(021)
آدرس الکترونیکی: ir.actuary@gmail.com 



کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4645