انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران- اخبار پایگاه خبری
وزیر بهداشت: منابع بیمه ای باید تجمیع شوند

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/6/15 | 
وزیر بهداشت: منابع بیمه‌ای باید تجمیع شوند
 
اقتصاد آنلاین
کد خبر 216594     ۱۳۹۶/۰۶/۱۳

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم حفظ استقلال سازمان بیمه سلامت، گفت: معتقدیم که منابع بیمه‌ای باید یکجا جمع شوند تا قدرت خرید افزایش یابد که البته این به معنی ادغام بیمه‌ها نیست.

دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان بیمه سلامت که صبح امروز در این سازمان برگزار شد با اشاره به همراهی مجلس با وزارت بهداشت برای حل بخشی از مشکلات این حوزه اظهار کرد: ما قبول داریم که حقوق و منافع ارائه کننده و دریافت کننده خدمت از یکدیگر جداست. امروز که سازمان بیمه سلامت از نظر موقعیتی به وزارت بهداشت ملحق شده، لازم است که استقلال خود را حفظ کند، حقوق خریدار خدمت را در راس کارهای خود قرار دهد و مستقل از بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها مدیریت شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: با توجه به اینکه ما بهترین نیروی خود را به بیمه سلامت فرستادیم، آینده بیمه خوب خواهد بود. در عین حال باور داریم که منابع بیمه‌ای باید یکجا جمع شوند. البته این به معنی ادغام بیمه‌ها نیست، بلکه منابع آنها باید در یک صندوق قرار گیرند تا قدرت خرید افزایش یابد.

وزیر بهداشت همچنین اضافه کرد: این موضوع به تدریج صورت می‌گیرد، نگاه رئیس جمهور به این موضوع نیز مانند مجلس است. ما امیدواریم که در آینده با وجود همه گرفتاری‌ها شرایط بهتر شود.

هاشمی با اشاره به تصمیم رئیس جمهور در ابتدای دولت یازدهم مبنی بر حذف یارانه افراد پردرآمد ادامه داد: این تصمیم به دلایلی اجرایی نشد و رفراندوم گذاشته شد و ۹۰ درصد مردم گفتند که یارانه خود را می‌خواهند. این برنامه همزمان با شروع طرح تحول نظام سلامت و بیمه شدن رایگان مردم بود. در طراحی اولیه قرار بود حدود چهار تا پنج میلیون نفر از مردم تحت پوشش بیمه رایگان قرار گیرند، اما رئیس جمهور تصمیم گرفتند همه کسانی که بیمه نشده‌اند تحت پوشش قرار گیرند.

کسری اعتبارات سلامت جبران شود

وی در ادامه تصریح کرد: علت این تصمیم این بود که تصور می‌کردیم منابع لازم از محل حذف یارانه‌ها تامین می‌شود، اما این اتفاق نیفتاد. طرح تحول و بیمه شدن رایگان ۱۱ میلیون نفر ادامه پیدا کرد؛ این یعنی افراد تحت پوشش هر روز با دریافت خدمتی هزینه ایجاد می‌کنند. این روند دلیل رشد ۴۰۰ درصدی هزینه‌های بیمه طی چند سال اخیر بوده است. امسال سازمان برنامه و بودجه برای اولین بار سرانه بیمه را لحاظ کرد. آنچه تا امسال کسری داشتیم باید جبران شود. اشکال کار این است که نتوانستیم تصمیم اولیه را عملی کنیم و منابع لازم تامین شود.

لزوم اطلاع بیمه‌ها از سقف پرداختی سال 96

اعمال جراحی غیراورژانس در لیست انتظار قرار گیرند

هاشمی خطاب به طاهر موهبتی - رئیس جدید سازمان بیمه سلامت گفت: من به آقای موهبتی توصیه کردم یک ردیف برای هزینه‌ها و یک ردیف برای درآمدها ایجاد کند و هر چه می‌توانند از هزینه‌ها کم و به درآمدها بیفزایند. امیدواریم که بتوانیم عوارض کالاهای آسیب رسان را نیز به لیست درآمدهای این سازمان بیاوریم. برای کاهش هزینه‌ها لازم است تمام روسای سازمان‌های بیمه‌گر بدانند که سقف پرداختی در سال ۹۶ چقدر است؛ به همین دلیل بسیاری از عمل‌های جراحی غیر اورژانس باید در لیست انتظار قرار گیرند.

هاشمی با اشاره به تغییرات وزارت بهداشت طی چند هفته اخیر اظهار کرد: این تغییرات هدفمند انجام شده است و اساس آن بر این بود که منابع و مصارف را متعادل کنیم. قرار نیست فقط مدیر و دستگاه عوض شود. ما دنبال صنعت بیمه بودیم.

لینک کوتاه: http://www.eghtesadonline.com/87-118/216594

نشانی مطلب در وبگاه انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران:
http://irsoa.ir/find-1.66.161.fa.html
برگشت به اصل مطلب